Geslaagde Workshop Creatief Denken
NIEUWS 22-09-2014

Op 16 september jl. hebben wij een workshop georganiseerd voor verenigingen in het kader van de app-wedstrijd Connecting Members. De workshop stond onder leiding van Igor Byttebier, schrijver van de bestseller: Creativiteit. Hoe? Zo! Aanvullend op Igor Byttebier gaf Coen Frank (CCO van het full service mobiele bureau Sharewire tevens partner van Connecting Members) onze gasten mooie app voorbeelden ter inspiratie. Om vervolgens in groepsverband aan de slag te gaan met het bedenken van mobiele app ideeën.

Geslaagde Workshop Creatief Denken

Op 16 september jl. hebben wij een workshop georganiseerd voor verenigingen in het kader van de app-wedstrijd Connecting Members. Wij kijken terug op een geslaagde ochtend! De workshop stond onder leiding van Igor Byttebier, schrijver van de bestseller: Creativiteit. Hoe? Zo! Aanvullend op Igor Byttebier gaf Coen Frank (CCO van het full service mobiele bureau Sharewire tevens partner van Connecting Members) onze gasten mooie app voorbeelden ter inspiratie. Om vervolgens in groepsverband aan de slag te gaan met het bedenken van mobiele app ideeën. Een impressie van deze ochtend is te bekijken via facebook.com/connectingmem