Gratis workshop Creatief Denken 16 september
NIEUWS 20-06-2014

Hoe komt u tot een geweldig app-idee? En hoe zet u dat idee om in een haalbaar plan? De workshop staat onder leiding van Igor Byttebier, schrijver van de bestseller Creativiteit. Hoe? Zo! Een workshop van Igor Byttebier staat voor een ongekende boost aan creativiteit. Ontdek hoe u ambitieuze ideeën omzet in een concreet actiepad op weg naar de allerbeste mobiele app voor úw leden. 

Gratis workshop Creatief Denken 16 september

Heeft uw vereniging zich al aangemeld voor Connecting Members? Bij deze wedstrijd draait alles om het bedenken van een baanbrekende app. Het beste idee wint de daadwerkelijke uitvoering van de app! Maar hoe komt u tot een geweldig idee? En hoe zet u dat idee om in een haalbaar plan? 

De organisatie van Connecting Members nodigt u en uw collega’s van harte uit voor de workshop Creatief Denken, op dinsdag 16 september 2014 van 09:00 tot 13:00 uur bij Mazars in Amsterdam. 

De workshop staat onder leiding van Igor Byttebier, schrijver van de bestseller Creativiteit. Hoe? Zo! en medeoprichter van consultingnetwerk new shoes today. Een workshop van Igor Byttebier staat voor een ongekende boost aan creativiteit.

Ontdek hoe u ambitieuze ideeën omzet in een concreet actiepad op weg naar de allerbeste mobiele app voor úw leden. Meld u hier aan voor deze gratis workshop.

Locatie
Mazars Amsterdam
Delflandlaan 1, 1062 EA Amsterdam 

Programma
09:00 uur | Ontvangst
09:30 uur | Welkom
09:40 uur | Workshop deel 1
11:00 uur | Koffiepauze
11:15 uur | Workshop deel 2
12:30 uur | Afsluiting met broodjeslunch
13:00 uur | Einde