Gratis webinar 17 juni
NIEUWS 12-05-2014

Raak geïnspireerd en ontdek welke 3 factoren zorgen voor een succesvolle app. U hoort tijdens dit webinar onder meer hoe andere organisaties omgaan met apps en welke link er bestaat met u als vereniging. Doe uw voordeel met dit webinar en pas de adviezen direct toe op uw eigen idee voor Connecting Members!

Inschrijven webinar 17 juni: 3 succesfactoren voor een mobiele app

Steeds meer verenigingen zien de toegevoegde waarde van een mobiele app. De wedstrijd Connecting Members is bedoeld als extra stimulans. Zie het als een uitdaging. Verzin en win een mobiele app voor uw vereniging. Tijdens dit webinar krijgt u een aantal concrete adviezen om uw idee verder uit te werken.

Raak geïnspireerd en ontdek welke 3 factoren zorgen voor een succesvolle app tijdens het Connecting Members webinar. Het webinar vindt plaats op dinsdag 17 juni en wordt verzorgd door Coen Frank van Sharewire en Dion van Bladel van AllSolutions. Het webinar start om 11:00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Wij nodigen u graag uit om deze online sessie bij te wonen.

U hoort tijdens dit webinar onder meer hoe andere organisaties omgaan met apps en welke link er is met u als vereniging. Zo worden apps veelvuldig ingezet voor service, sales, marketing en communicatie. Doe uw voordeel met dit webinar en pas de adviezen direct toe op uw eigen idee voor Connecting Members!

Wilt u dit webinar bijwonen? Meld u dan vandaag nog aan. Uw deelname is gratis.